Jara Kinderopvang - Gastouder Debora - Heinenoord - Hoeksche Waard | gastouderdebora@kpnmail.nl
Jara Kinderopvang - Gastouder Debora

 

 

Informatie over onze kinderopvang

Ben je op zoek naar kleinschalige liefdevolle opvang voor je kind in een huiselijke sfeer, dan ben je bij Gastouder Debora aan het goede adres.
Gastouderopvang is een kinderopvang in het huis van gastouders.

 

Voor alle kinderen is er voldoende speelgoed om het hen naar de zin te maken. Er wordt met de peuters samen aan tafel gegeten, voorgelezen, gespeeld en gezongen en daarnaast is er ook ruim schoots gelegenheid voor vrij spelen.

Als het weer het toe laat, gaan de kinderen elke dag even naar buiten. We lopen dan naar het speeltuintje of doen een boodschapje bij de bakker. Spelenderwijs wordt de kinderen geleerd op de stoep te lopen en uit te kijken bij het oversteken.

Beer Kiki leert ons, aan de hand van maandthema's heel veel over de wereld om ons heen. Samen met de kinderen wordt het huisje van de beer in het thema ingericht. Daarna volgen er afwisselende, uitdagende activiteiten, zoals creatieve opdrachten, expressie, dans en muziek, buiten activiteiten, koken en bakken en rollenspellen.

Buiten het rumoer van de overige kinderen zijn er rustige slaapplaatsen

De dagindeling van uw kind zal er zoveel mogelijk hetzelfde uitzien als de dagindeling die uw kind thuis gewend is.

 

Er is een pedagogisch beleidsplan vanuit het gastouderbureau waar ik volledig achter sta. Dit beleidsplan kun je opvragen bij Gastouderbureau de Hoeksche School. Ook moeten wij voldoen aan de eisen zoals deze gesteld worden door de GGD en de gastouderbureaus. Hierop wordt ieder jaar opnieuw gecontroleerd.

Kinderopvang bij Gastouder Debora is kinderopvang op maat.