Jara Kinderopvang - Gastouder Debora - Heinenoord - Hoeksche Waard | gastouderdebora@kpnmail.nl
Jara Kinderopvang - Gastouder Debora

 

 

Mijn naam is Debora Hensen. Ik ben getrouwd met Jaap en we hebben een dochter die geboren is in 2003 en gezellig bij ons thuis woont. 

 

Ik ben opgeleid voor kinder- en jeugdverzorging en kraamzorg en heb voor beide mijn diploma behaald. Ik heb 14 jaar als professioneel kraamverzorgster gewerkt.

Ik ben in het bezit van het diploma EHBO-voor kinderen en volg hiervoor jaarlijks herhalingslessen.


Ik heb een opleiding Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) gevolgd. Ik heb geleerd om met behulp van beer Kiki vier ontwikkelingsgebieden te stimuleren: motoriek, sociaal-emotionele ontwikkeling, spraak & taal en rekenprikkels.

 

Vanaf 2005 werk ik als gastouder. Ik ben als zelfstandig ondernemer aangesloten bij Gastouderbureau de Hoeksche School. Onder de naam “Jara Kinderopvang” ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Gastouderopvang is een erkende vorm van kinderopvang met strenge kwaliteitseisen en ik mag maximaal vijf kinderen tegelijk opvangen. De kinderen worden op een professionele wijze verzorgd en er is veel aandacht voor elk kind apart. Werken met kinderen kost veel energie, maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Ik vind het heel fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en nog belangrijker, waar ze zich thuis voelen. Het is fantastisch werk waar ik elke dag van mag genieten!